vrijdag 27 april 2012

Week 8 & 9 nieuwe oppas

Heb helaas vorige week niks geschreven omdat het me een beetje aan inspiratie ontbrak en alles eigenlijk gewoon op rolletjes liep. had dan ook eigenlijk niet zo veel te melden.

Maar we zijn er weer en ik zal weer proberen het een en ander te vertellen over onze logees.

Wat sinds vorige week eigenlijk weer nieuw is is dat Ukkie het heel erg leuk vind in bad, weliswaar (nog) zonder water, maar volgens mij duurt dat niet lang meer. Hij blijft al in bad staan op het moment dat ik de douche aanzet en hij vind het water wat daaruit tevoorschijn komt wel erg leuk en lekker. Op een gegeven moment springt hij er wel uit, maar volgens mij zijn er weinig katten die zo lang blijven zitten als eenmaal de douche aangaat.
Pebbles vind het stiekem ook wel leuk, maar blijft vooralsnog op het randje van het bad zitten.

Het is zo'n grappig gezicht om die twee in bad te zien, vooral als Ukkie echt onder de douche staat (zonder dat er water uitkomt natuurlijk). Maar ik hoop het nog een keer vast te kunnen leggen dat hij echt onder de douche staat of iets dergelijks.
Je weet het met die twee maar nooit.

Verder hebben ze vanmorgen kennis gemaakt met hun nieuwe tijdelijke oppas, omdat wij een weekend gaan fietsen in de Eifel.
Rika is de buurvrouw van nummer 8 en haar hebben ze al regelmatig voorbij zien fietsen net als haar man Gerard. Maar nu was ze dan in levende lijve bij ons binnen vanmorgen om even kennis te maken met Uk en Pebbles. Nou van enige verlegenheid was geen sprake, want Pebbles sprong op de eetkamertafel vlak voor Rika en gooide zich vrijwel meteen om voor haar om zich te laten knuffelen. Gelukkig het ijs is gebroken en niet veel later stelde Ukkie zich ook even voor op dezelfde manier als Pebbles, alleen hij vergeet dat dit wel erg op het randje van de tafel is en verdwijnt dan ook snel in het diepe.

Mooi zo de nieuwe tijdelijke oppas is goedgekeurd, maar dat wisten we eigenlijk al wel van te voren. Wij kunnen met een gerust hart weg.

Nou Patries we maken wat mee hier bij Rose & Natasja en gelukkig hebben we het naar ons zin, maar we missen je natuurlijk nog heel erg en we hopen dat je je na een paar ongelukkige dagen weer wat beter voelt en als het goed is had Natasja onze knuffels nog overgebracht naar je via facebook.

Zoals je leest hierboven hebben Ukkie en Pebbles de pen even afgepakt van me om je toch weer iets te schrijven en ze net vertelt dat hun binnenkort weer een blog mogen schrijven uit hun naam.

Lieve lieve groetjes weer van ons allemaal en tot de volgende week.

Ukkie, Rose, Pebbles en Natasja

Geen opmerkingen:

Een reactie posten