vrijdag 9 maart 2012

Week 2 en dat valt mee

Na een best wel moeilijke start voor vooral Pebbles gaat het eigenlijk nu na bijna twee weken helemaal goed met ze. Moet zeggen dat vanaf vandaag er eigenlijk een soort gewenning is van beide kanten.

Ukkie en Pebbles zijn sinds gisteren niet meer boven te vinden, maar blijven nu gezellig met ons in de woonkamer. 
De eetkamerstoelen zijn op dit moment de favoriete slaapplekjes, maar onze schoten weten ze ook al geregeld te vinden.
Pebbles begin van de week

Pebbles was degene die het meest moeite heeft gehad om te wennen, maar dat is gelukkig helemaal goed gekomen en ze knuffelt erop los en pakt elk momentje aan om geknuffeld te worden. Ze heeft heel wat in te halen natuurlijk.
Ukkie was al wat eerder gewend en had zich er al bij neergelegd dat hij hier een half jaar moest vertoeven. En ik denk stiekem dat hij het helemaal leuk vind ook omdat er hier trappen aanwezig zijn en veel ramen om door naar buiten te kijken. En oppassers die het niet erg vinden om te spelen en te knuffelen.
Ukkie op de kast ... wat hij zelf doet

Het enige waar wij nog aan moeten wennen is dat de keukendeur dicht is, want ze ruiken het meteen wanneer de deur maar een kiertje openstaat en grijpen dan meteen de kans om op het aanrecht te snuffelen. Pebbles is hier overigens de ster in. 

Ach al met al hebben we alle vier ons leventje een beetje moeten aanpassen, maar wij doen dat met alle liefde en Ukkie en Pebbles accepteren dat met alle liefde.
We zullen nog hopelijk vele leuke momenten gaan meemaken en ik zal volgende week Ukkie of Pebbles eens aan het woord laten op deze blog.
vrijdag 9 maart Pebbles in relax stand vlak voor het eten

Patricia gelukkig kan je ons ook een beetje volgen via facebook en we hopen dan ook dat alles goed komt met je en dus vanuit Hoogland een dikke knuffel van Ukkie en Pebbles. 

Vrijdag 9 maart

Geen opmerkingen:

Een reactie posten